Review | Ecoco Cosmetic Glove

Hey,

Laatst heb had ik weer een nieuwe Styletone box gekregen. En zat er een ‘Cosmetic Glove’ (oftewel een make-up reinigings handschoen) van voor mij nog een onbekend merk Ecoco. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Ik vind de verpakking niet echt heel aantrekkelijk uitzien als ik langs de schappen in de winkel liep zou dit mij niet meteen opgevallen zitten. Vooral door dat het er weinig kleuren in zitten.

Wat zegt Ecoco over het product

De zachte XXT-S microvezels hebben de eigenschap ‘vervuiling’ op te nemen. De ronde, holle vezels dringen diep in de bovenhuid en lopen vol met make-up of andere verontreiniging.

Het handige is dat je alleen water hoeft te gebruiken en geen andere reinigingsproducten . Ook werkt de cosmetic glove als scrub of peeling.

Verder zit er ook een kaartje aan voor als je het gaat wassen. Ook staat er bij dat je het 500 keer wassen voordat je het echt weg kunt gooien!

Toen maakte ik hem nat met wat water en testen het uit op mijn gezicht door soort van ronddraaiende bewegingen te maken 😜 En het haalde alles van mijn gezicht af zelfs waterproof mascara! Het werd bijna niet vies het washandje, dus je kan er meerdere keren meedoen voordat je hem in de was doet.

Ik ben erg tevreden met het product je kan er lang meedoen en verwijderd echt al mijn make-up! De prijs is €6,95 en kan je kopen bij Ecoco.

Liefs,

Serena

0 reacties

  1. Ik heb hem ook ontvangen dus ga hem gauw testen!

  2. Je schrijft heel mooi! Mooie blog ook trouwens 😊 wil je ook een keertje kijken op de mijne misschien?

    1. Dankjewel! Ik zal even kijken 🙂

  3. Fijne review 😀

      1. Alsjeblieft ^^

Geef een reactie

CommentLuv badge