Review Essence Glitter In The Air ||L.E

Hey,

Vandaag heb ik weer een review voor jullie over de Essence limited edtition; ‘Glitter in the air’. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan gauw verder!

Ik vind de verpakking er echt prachtig uitzien veel chiquer dan de normale nagellakjes van Essence! Ook doordat er glitters in de nagellak zitten zit het geheel er super mooi uit! De limited edition heet ook glitter in the air.

Op de achterkant staat informatie over de nagellak. Het is de kleur 04 ‘Born to sparkle’.Er zit 11 ml in het potje en het is 36 maanden houdbaar. Er staat dat het longlasting is met een diamanten effect. Tot nu toe ben ik heel tevreden over de nagellak!

Als je de nagellak openmaakt zie je gelijk al super goed dat er glitters in zitten, super mooi! Ook lijkt het alsof het een soort van metallic effect heeft.

Dit zijn mijn nagels als er geen nagellak opzit:

De nagellak bracht een klein beetje stroef aan hij gaat zeg maar niet heel soepel over je nagels heen. Alsnog geeft het een erg mooi effect!

Wauw! Echt super mooi. Het geeft een heel mooi effect en kan voor elke gelegenheid wel gebruikt worden. Voor een feestje maar ook gewoon voor een normale schooldag. Er zitten kleine zilveren glitters in en dat maakt het helemaal af!

De eerste foto is met een laagje. En tweede foto is met 2 laagjes. Dan zie je al veel meer glitters erop zitten.

Ik ben echt super blij met de nagellak hij dekt mooi, kan voor elke gelegenheid en het ziet er ook nog eens super tof uit! De nagellak heb ik voor €1,99 bij de kruidvat gehaald. Ze hadden ook nog twee andere kleuren: een grijze ‘Hey Gorgeous!’ en een roze ‘Live,Love,Shine’. Maar deze vind ik het mooiste!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Hebben jullie iets van de ‘Glitter in the air’ collectie?

Geef een reactie

CommentLuv badge