Review | Essence Stay All Day concealer

Hey,

Vandaag ga ik een concealer voor jullie reviewen! Dit is een collab met Nikki van livinglikekylieblog en zij gaat ook een concealer testen maar dan van een ander merk! En zo kunnen we dus kijken welke concealer beter is. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Ziet het er mooi uit?

Ik vind de concealer er heel leuk uitzien! Toen ik langs de schappen liep viel deze concealer me ook meteen op! Het is ziet er niet heel cheap uit maar ook niet chique dus gewoon goed.En het applicatortje ziet er ook fijn uit!

Hoe duur is het?

De concealer kost €2,59 en er zit 7 ml in. En ik heb de kleur 10 Naturel Beige gekozen. Ze hadden volgens mij nog 2 andere kleuren.

Is het pigment goed?

Dit is na een veeg hij is heel goed gepigmenteerd. Hij is wel wat lichter dan mijn huid maar dat vind ik mooi zodat je een beetje een opgelicht effect krijgt!

Blijft het lang zitten?

De concealer belooft er 16 uur erop te blijven zitten. Zo lang blijft hij er zeker opzitten als je hem goed af poedert zit het er op het einde van de dag nog steeds! Want meestal breng ik eerst een primer aan dan concealer en dan poeder ik het af en dan blijft het bij mij de hele dag zitten.

De prijs is het het zeker waard, het is een super fijne concealer. Het cijfer dat ik de concealer geef is een 8! Ik hoop dat jullie de review leuk vonden! Kijk ook zeker even de blogpost van Nikki.

Liefs,

Serena

Blog: livinglikekylieblog

Instagram: @livinglikekylieblog

0 reacties

 1. De reviews zijn leuk geworden! We geven het product allebei een 8, dus ze zijn denk ik allebei even goed? 🙂
  -xn

  1. Jaa haha! X

 2. ga ik ook eens proberen ! leuke post !

 3. Dit is zo handig! Ik twijfel echt al super lang om deze te kopen. Ik denk dat ik hem nu maar eens ga kopen! 👍 Xx

  1. Dankjewel! X

 4. Fijne review 🙂 Xxx

  1. Dankje! X

 5. Marushi zegt: Beantwoorden

  Ik heb deze nog nooit uitgeprobeerd. Fijn review! -x-

  1. Dankjewel! X

Geef een reactie

CommentLuv badge