Review Guava butter Seraphine

Hey,

Laatst had ik weer nieuwe Styletone box ontvangen en daar zat onder andere een guava butter in, van het merk ‘Seraphine.’ Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Het is dus van het merk ‘Seraphine’  je kunt het gebruiken voor je lippen en voor je wangen, zelf heb ik het getest voor op mijn wangen.  Verder is  het 18 maanden houdbaar en het is niet getest op dieren. Het bevat ook shea butter en is hydraterend voor je lippen.

Afbeeldingsresultaat voor cruelty free

Het doosje van de guava butter vind ik er heel mooi uitzien het zou mij meteen opvallen in de winkel. Het heeft een heel mooi bloemenprintje. Als je het  product openmaakt zit er een soort stick in met daarin het product je kan het eruit draaien en weer terug. Ik vind het er iets saaier uitzien tegenover de verpakking.

In het boekje wat bij de styletone box zit staat informatie over het product er staat hoelang het houdbaar is, dat het niet op dieren is getest, hoe duur het is en er staat een beautyhack! Ook staat er informatie op over het product!

Beautyhack:

Gebruik de stick op de puntjes van je haar voor een beetje kleur, terwijl je je haar voed.

Dan de swatch, het is goed gepigmenteerd! Het geeft een roze/oranje kleurtje af. I like it! Het is ook heel makkelijk op je wangen of lippen aan te brengen.

    

Hier zie je dat het op mijn wangen zit ik heb ongeveer 2 laagjes aangebracht maar ik zie weinig verschil met toen ik niks ophad! Het ziet er heel mooi uit, maar het is wel minimaal.

    

Ik ben best wel tevreden over het product, maar ik zou het niet vaker kopen. Het is makkelijk in gebruik, makkelijk om mee te nemen en geeft een mooi resultaat. het is €21,00 euro! Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs,

Serena

Wat is jouw favoriete blush?

Geef een reactie

CommentLuv badge