Review | Maybelline Vivid Matte Liquid

Ik houd van liquid lipsticks! Het is echt een van mijn favoriete producten en ik kon deze daarom ook niet laten liggen. Ik kocht een liquid lipstick van een van mijn favoriete merken Maybelline Newyork. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Ik kocht de kleur 50 in Nude trill deze sprak mij het meeste aan, vooral omdat ik nude het meest everyday vind en vaak ook het mooist.

Ik vind de verpakking er heel mooi uitzien best wel chique eigenlijk!

Dit is het sponsje waar je de liquid lipstick mee aan kan brengen, hij brengt heel fijn aan en je gaat niet snel over je lippen heen met aanbrengen.

Dit is de swatch! Ik vind hem super mooi hij is goed gepigmenteerd en droogt matte op.Hij heeft ook een klein beetje een oranje ondertoon echt super mooi voor in de herfst, i love it!

       

De eerste foto is zonder liquid lipstick en de tweede met liquid ik vind hem super mooi ik vind hem wel wat tegenvallen met hoe hij in de huls eruit ziet.Er zijn nog 6 andere kleurtjes nummer 15, 25, 30, 35, 45 en 85!

Hij bevat 8 ml en is voor €6,99 verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Liefs,

Serena

4 reacties

  1. Leuk kleurtje 🙂

  2. Echt super goede producten!! Ik heb er ook eentje en ze zijn echt goed 🙂

  3. Ik heb er zelf ook eentje en ben er super tevreden mee ! Super mooie foto’s ook xoxo

  4. Mooi subtiel kleurtje! Staat je mooi 🙂 x

Geef een reactie

CommentLuv badge