Review Pilaten.nl + WINACTIE!

Hey,

Vandaag heb ik een pakketje binnen gekregen van pilaten.nl! Het is een webshop met masker, verzorgingsproducten en accessoires in hun assortiment en ze zijn vooral bekend met de blackhead masks! Waar ik zelf heel excited over ben is dat ik een winactie ga doen! <3

Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Het pakketje was binnen 1 dag binnen, wat ik best snel vind. πŸ˜€

Ik ga als eerste het lip membrame masker testen!

 

Ik haalde het lip maskertje uit de verpakking en liet het 20 minuten zitten. Na 20 minuten haalde ik het masker eraf en mijn lippen waren super zacht en ik had helemaal geen velletjes meer! Als tip stond er dat je het 2-3 weken elke dag kon doen voor een goed resultaat!

Toen ging ik het black head masker testen ik ben hier erg benieuwd naar!

Ik bracht het met kwastje aan wat er bij zat. Ik had het ongeveer een kwartier op mijn gezicht laten zitten en toen haalde ik het eraf. Het was best wel pijnlijk om het eraf te halen!

 

Winactie!Β 

Dan de winactie, ik mag maar liefst 2 pakketjes weggeven met het lip membrame, een blackhead masker en eenΒ kwast!Β Je kan meedoen TOTΒ 9 maart en dan worden op 10 maart de winnaars bekend gemaakt!

Wat moet je doen:

1.Volg mij op bloglovin (klik hier)

2.Volg mij op mijn blog.

3.Laat een reactie achter met waarom je wilt winnen!

Dit was de review!

Liefs,

Serena

 

34 reacties

 1. Wauw wat een leuke producten! Ik zou dit zo graag willen winnen! Ik heb altijd last van velletjes op mijn lippen, wat ik ook probeer het blijft terug komen dus ik ben super benieuwd of dit wel werkt voor mij! Ik volg je overal. X

  1. Leuk dat je meedoet πŸ˜€

 2. Marushi zegt: Beantwoorden

  Haha die lip membrame ziet er erg interessant uit. Die zou ik wel een keer willen proberen. Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb je gevolgd op bloglovin! -x-

  1. Super leuk! ^^

 3. Lijkt me leuk om te winnen, vooral de lip membrame lijkt me erg interessant! Is het echt een eenmalig masker die op gaat, of kun je deze steeds hergebruiken? Mijn lippen zijn altijd zo droog en hebben altijd velletjes namelijk, haha.
  x

  1. Hey, Je kan het hergebruiken, want het is niet echt een masker maar een soort van jelly lip vormpje (Ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen haha!) wat je elke keer dus kan gebruiken! Leuk dat je meedoet Xx

   1. Aah, handig! Ben wel benieuwd nu, haha!

    1. πŸ™‚ x

 4. Ilse Jansen zegt: Beantwoorden

  Leuk Serena!

  1. Dankje! πŸ˜€

 5. Hele leuke review ^^

  1. Dankje! Doe je mee? x πŸ™‚

   1. Ik ben niet echt fan van maskers, maar ik vind het wel heel leuk dat je het doet πŸ™‚

    1. Maakt niks uit ^^

     1. Fijn πŸ™‚

 6. Rinske zegt: Beantwoorden

  Wauw! Maar ik denk dat dit lipmaskertje iets te klein is voor mijn grote mond! πŸ˜‚
  Leuk blok!

  1. πŸ˜‚πŸ˜‚

 7. Ik doe ook zeker mee, want ik vind het blackhead masker zo handig ik heb vaak last van blackheads op mijn gezicht en ik ben ook benieuwd naar het kwastje.

  1. Ah super leuk dat je meedoet!! πŸ˜€

 8. Bianca zegt: Beantwoorden

  Dat zou ik graag willen proberen, lijkt me heerlijk dat gevoel.πŸ€

  1. Super leuk!!

 9. Ik doe zeker mee! De producten lijken me erg fijn om uit te proberen.

  1. Yay!<3 Xx

 10. Hee, super leuk dat je een winactie doet! Waarom ik moet winnen? Dat heeft een goede reden. De dag dat jij bekent maakt wie wint is mijn verjaardag. Dus ik zou het een super cadeau vinden. Is weer eens iets nieuws om te krijgen op je verjaardag! Hopelijk mag ik winnen πŸ’ŸπŸ’Ÿ

  1. Toevallig! Super leuk dat je meedoet <3

 11. Ik heb enorm veel last van velletjes op mijn lippen en tot nu toe werken de producten die ik gebruik niet zo goed. Misschien werkt dit wel en ben ik van die velletjes verlost! Ook dat masker is geweldig. Ik wil er vaak kopen maar weet nooit welke. Dus ik doe mee!

  1. Super leuk dat je meedoet!! Xx

 12. Leuke review meid! Het blackhead mask lijkt me echt ontzettend fijn.

  1. Thanks! Doe je mee? Xx

 13. Het pakketje ziet er leuk uit, ik doe graag mee met jouw winactie! X

 14. Oh en ik wil trouwens winnen omdat ik er heel veel bloggers goed over hoor praten daarom zou ik het graag een keer zelf willen uitproberen! X

  1. Leuk dat je meedoet! πŸ™‚ Xx

 15. Heey, ik doe zeker mee! Ik hou van nieuwe (Aziatische) beauty producten uitproberen en ik koop ook wel eens aparte producten op sites zoals ebay (zo kocht ik laatst voor $0,99 voor de grap iets wat je lach mooier moest maken ;)) ook heb ik erg last van mee-eters op mijn neus en droge velletjes op mijn lippen, dus ik kan een masker op dit moment dus erg goed gebruiken!

  1. Super leuk dat je meedoet! πŸ˜€ Xx

Geef een reactie

CommentLuv badge