Review || Tony’s Chocolonely

Hey,

Toen ik in Utrecht was en naar het I Love Beauty event ging was ik van te voren ook even gaan shoppen in Utrecht zelf. Toen ik langs de Jamin liep ging ik eventjes binnen kijken. Daar zag ik allemaal smaken chocola van Tony’s Chocolonely! En heb ik er een gekocht. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan gauw verder..

Ik heb gekozen voor de smaak kersen merengue. Dit leek mij een hele lekkere combinatie! Ik zat tussen twee te twijfelen want er was er ook een met frambozensmaak en knettersuiker! Maar deze leek me ook heel lekker.

Ik vind de verpakking er super mooi en vrolijk uitzien! Ook viel hij me meteen op in de Jamin. Het is pure chocola met merengue en kersen smaak. Ook word de chocola slaafvrij gemaakt. De chocola weegt 180 gram, de chocola kost €3,50!

De chocola van binnen is ook super pretty! De verpakking is super mooi goud en in de verpakking zelf staat ook nog wat uitleg over de chocola zoals dat het van gerecyceld papier is gemaakt.

Kijk nou hoe mooi! Ik wist van de karamel zeezout chocolonely die ik eerder heb gehad dat hij een hele aparte vorm heeft, de chocola is ook verdeeld in ongelijke stukken! Het ziet er echt superleuk uit!

Dan natuurlijk het belangrijkste, de smaak! Ik was erg benieuwd. Toen ik had proefde vond ik het al gelijk super lekker. Het smaakt echt heerlijk! je proeft de kers en merengue heel goed. Normaal houd ik niet zo van pure chocola maar dit is wel echt heel lekker! Ik kan hem je zeker aanraden.

Mijn uiteindelijk cijfer voor de chocola is een 8! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

1 reactie

  1. Deze is zoooo lekker! De frambozen knettersuiker is ook zeker een aanrader. En als je dan toch bezig bent, moet je ook echt karamel zeezout proberen. Tony Chocolonely lover over here!

Geef een reactie

CommentLuv badge