Revolution Blush Goddess Palette

Hey,

Laatst toen ik op het ILB event was was er een Boozy shop stand met allemaal leuke merken zoals L.A girl, Freedom en ook Revolution! Ik zag dat super mooie blush palette hadden en ik heb het gekocht. Benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan gauw verder…

het palette vind ik er erg leuk uitzien niet heel chique maar ook niet budget, een beetje er tussen in. Er zitten vier highlighter kleuren in en vier blush kleuren. Super mooi!

Op de achterkant staat ook nog wat informatie over het palette. Het palette is 12 maanden houdbaar. En het bevat 13 gram.

Dit zijn de eerste vier highlighter kleuren van links naar rechts! De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd. En ze zien er mooi uit.

Dit zijn de vier blush kleuren, deze kleurtjes zijn beter gepigmenteerd dan de highlighter kleurtjes! Dit zijn super mooie kleurtjes voor in de zomer als je wat bruiner bent geworden! Maar zo zijn ze ook erg mooi!

Dit zijn de kleuren op mijn gezicht! Met de helemaal links boven en de peachy kleur links onder. Het ziet er mooi natuurlijk uit. Maar het is niet heel goed gepigmenteerd.

Dit zijn de kleuren ernaast ook deze kleuren zijn mooi en natuurlijk! Niet te heftig maar ook niet zo goed gepigmenteerd helaas.

Dit zijn weer de kleurtjes ernaast! Deze kleuren zijn al veel beter gepigmenteerd! Ik vind het heel mooi de highlighter is heel mooi goudachtig en de blush licht roze.

Dan de laatste twee kleurtjes helemaal rechts! Ook deze zijn beter gepigmenteerd. Hierbij is de blush best wel fel en valt highlighter niet heel goed op. Het is heel mooi roze met een kleine glow.

Dit is alweer de review! Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs,

Serena

Het blush goddess palette heb ik voor €7,95 op het I Love Beauty event gekocht en het is te bestellen op boozyshop.nl.

Geef een reactie

CommentLuv badge