Roomdecor | DIY

Hey,

Zoals je misschien gezien hebt heb ik een foto op Instagram geplaatst met twee super leuke foto lijstjes met daarin een quote of een plaatje! Ik vind het zelf super leuk als mijn kamer allerlei decoratie heeft, met een kleedje allemaal schattige kussentjes, kerstlichtjes en niet te vergeten quote frames! Ben je nou benieuwd hoe je die maakt? Kijk dan gauw verder!

Wat heb je nodig?

-Foto lijstjes

-Quote naar keus

-Schaar

-Potlood

Stap 1

Als eerste ga je naar pinterest en zoek je daar een leuke quote op, of een plaatje van bijvoorbeeld een parfum! Dan print je ze uit.

Stap 2

Als je de plaatjes uit hebt geprint haal je het glas uit het fotolijstje en leg je die op het stuk papier, en dan omlijn je het glas met een potlood.

Stap 3

Dan knip je het plaatje uit en plaats je het glas weer terug en daarop leg je je plaatje en teen slotte doe je er ook weer de achterkant op, en zorg dat er geen lucht onder zit. Ik heb zelf de lijstjes bij de Action gehaald maar je hebt ook fotolijstjes bij andere winkels.

Dan is hij klaar en kan je hem ergens leuk ophangen of neer zetten! Ik vind hem super leuk geworden!

Welke is jou favoriet?

Liefs,

Serena

 

11 reacties

 1. Heel crea bea zo. Maar wel heel leuk! Ik ga ook maar snel opzoek naar knipsels etc om mijn huis herfst proof te krijgen.

  http://www.thismademyday.nl

 2. Heel leuk!😍

 3. Wauw, wat crea! Heel leuk 🙂

 4. Ziet er goed uit, ik wil ook nog zoiets voor mijn huis maar dan iets met goud en roze tinten!

 5. Superleuk! Classy ook dat het zo zwart wit is. X

 6. Wauw super leuk!

 7. Maritpearl zegt: Beantwoorden

  Wat een leuk idee!

Geef een reactie

CommentLuv badge