Shoplog || ILB Event 2017

Hey,

Gisteren ben ik met mijn moeder naar het i Love Beauty Event geweest in Utrecht! Ik heb super leuke spulletjes gekocht en gekregen. Dus het leek mij heel leuk om alle spulletjes met jullie te delen! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Waar je binnen kwam kon je meteen een goodiebag kopen! Volgens mij waren het BluxBox goodiebags. Ik was erg benieuwd wat erin zat en kocht er een.

  

Er zitten super leuke producten in! Voor €5,00 kon je deze tas met de proucten kopen!

Prodent,  tandpasta

Vandini, luminizing bodyspray

Demakeup, wattenschijfjes

Vandini, peel & volume lipcare duo

Earth kiss, clean up mud mask

Earth kiss, million year clay facial

Catrice, glamm and doll mascara

Fruitini, Douchegel

  

Daarna ging ik naar de stand van Serena Verbon! Waar haar moeder allemaal leuke zelf gemaakte producten verkocht. Ik ben daar met Serena op de foto gegaan en heb ik haar boek gekocht! Waar ze ook iets voor me in had geschreven.

  

Daarna ging ik nog naar de stand waar ze superleuk boozyshop producten verkochten! Alleen stond ik een uur in de rij voordat ik binnen kon. Ik heb er in totaal vier leuke producten gekocht! Waar nog zeker van alle producten een review van online komt!

Revolution, Blush palette

I Heart Makeup, Light and glow palette

L.A Girl, Pro concealer

I heart makeup, Unicron hearts

   

Daarna kon je nog  met het kaartje dat je had gekregen een gratis goodiebag gaan halen van het merk Treets Traditions! Het was een soort van buiten het i love beauty event waar je kaartjes kon halen voor workshops dus ik kon het moeilijk vind haha! Hier zaten ook een aantal super leuke producten in.

Treets traditions, Scrub

Treets traditions, body wash

Treets traditions, crème 

   

Er was ook een stand met allemaal producten zoals invisibobble, real techiniques kwasten en sleek. Daar kocht ik nog iets wat ik al een tijdje wilde hebben! Namelijk een tangle teezer! Je kan het zowel nat en droog gebruiken en veel mensen raden dit aan. Dus ben erg nieuwsgierig.

 

   

Het laatste vind ik wat minder leuk! Bij de w7 stand kon je een soort verassing’s tasje kopen met producten daarin. Maar uiteindelijk zaten er producten in die niet van w7 zijn. Ook het tasje is van w7 dus ik vond het een beetje raar. Maar goed.

Dit waren alle spulletjes die ik heb gekocht! Ik ben heel blij met de producten! De meeste spulletjes waren ook veel goedkoper dan normaal.Er komt binnenkort ook een photo diary!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

 

5 reacties

 1. Heel leuk! Die tangleteezer is zo fijn, ik heb er ook eentje. X

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Dankjewel! X

 2. Wat een leuk artikel! Ik heb ook een Tangleteezer en hij is inderdaad super fijn. Vooral super handig om nat haar mee te borstelen.

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Dankje! X

 3. Wat leuk! Ik ben vandaag geweest en kreeg een aantal andere spulletjes in de tas van blux box !

Geef een reactie

CommentLuv badge