Sleek Higlighting Palette Solstice

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe review voor jullie! Namelijk over het welbekende Solstice palette van Sleek. Benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan gauw verder..

De verpakking aan de buitenkant is al heel erg mooi! Je ziet al de kleuren die in het palette zitten al op de buitenkant. Er zijn  drie verschillende highlighter paletten maar dit is toch wel de populairste. Dit is het palette solstice.

Dit is het palette zelf! Het is zo mooi! Het heeft een hele mooie goud glanzende laag. En het ziet er erg luxe uit.

Dan is dit het palette van binnen, er zitten drie poeder highlighters bij en een wat romerige kleur highlighter. Ook zit er nog een kwastje bij wat ook erg handig is om erbij te hebben voor als je bijvoorbeeld op reis gaat dan hoef je geen extra kwastje mee te nemen. Ik vind alle kleuren er in ieder geval echt prachtig uitzien! Het is 24 maanden te gebruiken.

Dit is het kwastje.

Van links naar rechts: Ecliptic – Hemisphere – Subsolar – Equinox. Wauw wat ziet het er mooi uit! Alle kleuren zijn mooi gepigmenteerd.

Dan is dit het op mijn gezicht! Ik vind het erg mooi. Het is een mooie subtiele glans en mooi voor bijvoorbeeld naar school. Ik vind het mooi als het niet heel heftig is maar dat je het toch ziet. Ik heb een laagje aangebracht/

Ik ben heel blij met dit Sleek palette! Ik kan het zeker aan jullie aanraden. Ook blijft de highlighter mooi en lang zitten. Het is o.a te bestellen op boozyshop.nl

Liefs,

Serena

 

2 reacties

  1. J.C.Beket zegt: Beantwoorden

    Serena je krijgt er wel een mooi gezicht van groetjes van opa en oma

    1. admin zegt: Beantwoorden

      Dankjewel! Haha 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge