SPAM JE BLOG! – #1

Hey,

De laatste tijd ben ik wat inspiratieloos dus ik dacht waarom gewoon niet een spam je blog artikel? Ik vind het altijd heel leuk als ik nieuwe blogs ontdek! Gewoon dat iedereen zijn eigen voor kan stellen en dat je er weer nieuwe volgers bij krijgt. Vandaag mag het!

Bron

Het volgende moet je vermelden in je reactie:

*Wat is je naam?

*Hoe heet je blog? en de link.

*Waar blog je over?

*Wat is er nou zo leuk aan je blog waardoor mensen jou moeten volgen?

 

Ik kijk zeker weten op je blog want dat vind ik heel leuk om andere bloggers te ontdekken! Veel plezier met spammen!

Liefs,

Serena

7 reacties

 1. Mijn naam is Dorine mijn blognaam is la vita di Dorine lavitadidorine
  https://lavitadidorine.wordpress.com/
  Ik blog over allerlei soorten dingen zoals fotografie, persoonlijke dingen, muziek, fashion enzoverder.. Als jullie wat meer dingen willen zien over de bovenste zaken moet je mij zeker volgen! Alvast bedankt x

 2. Super leuk! Dit kan ik natuurlijk niet overslaan 🙂

  Mijn naam is Carolien en ik blog op http://www.liefscarolien.nl
  Ik blog over veel verschillende dingen, en ik noem het daarom ook een lifeblog met een persoonlijk tintje. Je kunt DIY’s vinden maar ook beauty, lifestyle en natuurlijk persoonlijke artikelen. Met bijna 500 artikelen (op 31-12) is er dus genoeg te zien en lezen op mijn blog!

  Liefs Carolien

 3. Hey allemaal, (voor wie dit leest ahah) ik ben nikki, 15 jaar en woon in Noord-Holland. Mijn blogspot genaamd http://www.stuffbynikki.com gaat over van alles wat ik leuk vind zoals: de nieuwste nieuwtjes, winacties, collabs en reviews, ik den dat mensen het leuk vinden om me te volgen vanwege mijn enthousiasme wat ik over breng in mijn posts en dat is dan misschien ook wel meteen het gene wat mij uniek maakt qua bloggen. Ik maak graag mensen enthousiast voor dingen :D. Het lijkt me super leuk als je mij volgt want terug volgen doe ik altijd, nieuwe mensen leren kennen is super leuk dus misschien tot snel op mijn bloggen xoxo nikki

 4. hey, wij zijn Hannah en Cathelijne en bloggen op http://www.hannahencathelijne.wordpress.com. Wij bloggen al ruim anderhalf jaar over alles wat wij leuk vinden. Denk aan diy’s, tags, outfits, lifestyle, fashion. Wij zouden het heel leuk vinden als je een kijkje neemt op onze blog! Liefs, Hannah en Cathelijne

 5. Hee! Ik ben Rahma, 15 jaar en ik blog op http://www.ifashiongirl.wordpress.com. Ik blog over lifestyle, fashion, beauty en zo nu en dan zie je ook nog wat persoonlijke dingen voorbij komen. Ik denk dat mijn blog zo uniek is doordat ik een hoofddoek heb, dat zie je toch niet heel vaak bij bloggers. Hierdoor kan je ook zien hoe ik bijvoorbeeld outfits draag die moslima’s ook kunnen dragen en noem maar op. Het lijkt me superleuk als je op mijn blog gaat kijken en misschien wel gaat volgen! Liefs Rahma

 6. Heey ik ben Jessica een meisje van 15 (bijna 16 eind januari ben ik jarig) ik ben dol op bloggen, sporten en met vriendinnen afspreken en Mijn blog is https://jessicasthing.wordpress.com en Ik blog over lifestyle, fashion en sport. Ik post ook verhalen en ik luister naar mijn lezers als je tips en tops hebben over mijn blog. Aan mijn schrijven kan je zien dat ik veel plezier heb ik bloggen en dat ik positief en vrolijk in het leven sta dat wil ik ook graag aan mijn lezers doorgeven. Sta positief in het leven dan gebeuren er meer goede dingen. Het zou mega leuk zijn als je een kijkje zou nemen op kijn blog.

  Liefs Jessica

 7. hoi wij zijn yasmine en marit en wij bloggen op Modasplash op ons blog kun je zoals de naam al zegt fashion gerelateerde artikelen verwachten maar zeker meer! https://modasplash.wordpress.com XX

Geef een reactie

CommentLuv badge