Spring outfit Inspiration || H&M

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Ik zat op pinterest en ik zag een aantal hele leuk lente outfits, dus het leek mij heel leuk om gelijksoortige items te zoeken bij de H&M. Omdat ik vind dat ze daar erg leuke kleding hebben. Ondanks dat het nog niet heel warm is leek het mij heel leuk om lente outfits te laten zien. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Outfit 1:

Dit is de eerste outfit, Dit is denk ik wel mijn favoriete outfit! De jas is wel wat gewaagd maar het kan super leuk zijn! Dit is nog voor de wat koudere dagen. Vooral de broek vind ik heel leuk omdat het wat losser valt. Een perfecte outfit voor de lente.

Outfit 2:

Dit is de tweede outfit! Ik vind deze outfit heel leuk. Ik heb het soortgelijke shirtje op de site van H&M gevonden. Ik vind het een super leuke outfit voor de lente, het is nog niet heel warm. Maar op sommige dagen kan het wel warm zijn en daarvoor is dit een hele leuke outfit!

Outfit 3:

Dit is alweer de laatste outfit! Ook deze outfit vind ik erg leuk. Het bloesje met de broek vind ik erg leuk. De schoenen stonden niet op de foto maar daarom heb ik schoenen gekozen die ik er goed bij vond passen. Een super leuke lente outfit vind ik dit!

Dit waren alweer alle outfits ik hoop dat jullie het leuk vonden en inspiratie hebben opgedaan!

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge