The Colours Of The Rainbow TAG!

Hey,

Ik vond het weer eens tijd voor een tag, dus daarom heb ik vandaag voor jullie een nieuwe tag, namelijk de ‘The colours of the rainbow tag’ Daarin laat ik van elke kleur van de regenboog mijn favoriete make-up product zien! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Rood 

Bij de kleur rood ben ik voor een mac lipstick gegaan, in de kleur ‘Diva’ Dit is een hele mooie lipkleur voor rond de winter en de herfst! Ondanks dat ik deze lipstick op Aliexpress.nl heb besteld blijft deze super goed zitten.

   

Oranje

Bij de kleur oranje heb ik gekozen voor een bodysplash van Victoria’s secret, deze heet: Passion struck. Deze ruikt echt heerlijk! Deze hebben ze  o.a bij de Etos!

Geel 

Voor de kleur geel ben ik gegaan voor een oogschaduw van Catrice in de kleur: Vanilla Sky Ride. Oke, het is meer eigenlijk goud. 😉 maar ik vind hem wel erg mooi, vooral bij mijn ooghoeken. Zodat mijn ogen iets groter lijken.

  

Groen 

Voor de kleur groen heb ik dit supermooie lakje gekozen van  Essence die ontworpen is door Serena van Beautylab! Deze vind ik echt prachtig! En hij is helemaal geschikt voor de zomer.


Blauw 

Bij blauw ben ik gegaan voor een van mijn ‘All time favourites’ namelijk de ‘Rocket Volume’ mascara van Maybelline. Bij deze mascara heb ik nooit klontjes in mijn wimpers! Dat heb ik nog bij geen enkele mascara gehad.

  
Indigo 

Bij de kleur ‘indigo’ heb ik deze babylips uitgekozen in ‘Peach Kiss’ deze vind ik ook erg fijn! Hij geeft een mooie subtiel glansje. En hij heeft een hele mooie ‘nude’ kleur.

  

Violet 

Voor de kleur violet heb ik een Eos uitgekozen in de smaak ‘Passionfruit’ deze vind ik ook heel fijn en is zeker aan te raden!


Roze 

Voor de kleur roze heb ik deze vloeibare blush van Revolution gekozen deze vind ik heel mooi! Alleen hij droogt heel erg snel op dus hij is een beetje moeilijk uit te vegen.

  
Multicolor

Dan multicolor! Ik heb gekozen voor dit super mooie palette met heel veel verschillende kleuren erin. Er zitten letterlijk alle kleuren in! Dat is heel fijn.

      

Dit was alweer de tag ik hoop dat jullie hem leuk vonden, en iedereen mag hem overnemen!

Liefs,

Serena

15 reacties

 1. Haha wat leuk ^^

  1. Dankjewel! 🙂

   1. Alsjeblieft ^^

 2. Mega leuke tag en echt Mega leuke producten heb je bij elke kleur. 😘

 3. Wat een leuke en orginele tag!

 4. Super leuke tag zeg! 🙂

 5. Super leuke tag! x

  1. Dankje! X

 6. Superleuk gedaan! Ik heb het parfum van Victoria’s Secret ook, die is zo fijn! Ik ben erg benieuwd naar het lakje van Essence, uit de Beautybloggers Secrets-collectie, daar heb ik helaas nog niets van…

  1. Dankjewel! De beautyblogger secret collectie is ook erg moeilijk te krijgen, het palette heb ik ook nog niet kunnen scoren. Ik had geluk dat deze nagellak er nog was want ze zijn zo weer uitverkocht!

   1. Inderdaad, ze zijn zo weg, dat is erg jammer!

 7. Wow dat palette😍

  1. Ja het palette is zo mooi😍

Geef een reactie

CommentLuv badge