The ritual of sakura| Relaxing treat

 

Hey,

Laatst toen het sinterklaas was heb ik een Rituals box gekregen van de ‘Ritual of Sakura’ lijn! Ben je benieuwd naar de producten die er in zitten? Kijk dan gauw verder!

Ik vind de doos er erg mooi uitzien! Vooral de kleuren bij elkaar zijn erg mooi! Ook heel leuk zijn de bloemetjes die erop staan.

Inhoud cadeaupakket:
– The Ritual of Sakura Shower Foam 50ml
– The Ritual of Sakura Shower Scrub 70ml
– The Ritual of Sakura Bodycrème 70ml
– The Ritual of Sakura Shampoo 70ml

De geur van  de producten die erin zitten ruikt naar kersenbloesem en rijstenmelk dit ruikt heerlijk!

Het eerste wat erin zat was de ‘Ritual of Sakura’ foaming shower gel! Deze ruikt heerlijk! De structuur was heel foamy en het is heel fijn in gebruik. Hier zit 50 ml in.

Het volgende product is de ‘Ritual of Sakura’ bodycream, ook dit is heel fijn en mijn huid werd er echt heel zacht van dit is vooral heel erg handig voor in de winter, want mijn huid is dan altijd heel droog! Hier zit 70 ml in.

 

Het derde product dat erin zat is de ‘Ritual of Sakura’ shampoo! Dit moet ik nog gaan testen maar het ruikt in ieder geval heel lekker! Hier zit ook weer 70 ml in.

Het laatste product wat er in zit is de ‘Ritual of Sakura’ softening rice scrub! Deze maakte mijn huid heel zacht!Hier zit ook 70 ml in.

  

Ik vind alle producten van de box erg fijn ze ruiken heerlijk! Het is al een feestje om de alleen de doos zelf te krijgen! Ik raad de producten zeker aan. De producten kun je bestellen maar ze zijn ook in de winkel van Rituals zelf te vinden. Laat ook zeker weten wat jou het fijnste product lijkt!

                             …….

Dit was de review! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Heb jij Rituals producten? ♡

2 reacties

  1. Ik hou van Rituals producten! Vooral de blauwe hammam serie vind ik erg lekker!

    1. Jaa die lijkt me ook erg fijn!

Geef een reactie

CommentLuv badge