Travel bucketlist

Hey,

Zelf vind ik reizen echt super leuk, ik reis niet zo heel vaak maar ik vind het wel altijd heel leuk om bijvoorbeeld op pinterest naar leuke plekken in de wereld te kijken. Ik heb een lijst van een aantal plaatsen waar ik ooit heel graag nog naar toe zou willen gaan. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

1.New York

Dit staat al heel lang boven aan mijn bucketlist. Het lijkt me daar zo leuk ook om alle plekken van gossip girl te bezoeken.De time square lijkt me super leuk om naar toe te gaan en de winkels die in New York zijn.  En niet te vergeten natuurlijk het Vrijheidsbeeld!

2.Paris

Ik ben wel eens een keer naar Disneyland Parijs geweest maar daar heb ik niet de Eiffeltoren bezocht dus wil ik heel graag een keer doen, ik vind Parijs zelf ook een hele mooie stad. Dus dit staat zeker op mijn bucketlist!

3.Los Angeles

Als een na laatste op mijn travel bucketlist is ook in Amerika namelijk Los Angeles! Het lijkt me daar super leuk, door de walk of fame, het hollywood sign en nog veel meer. Love it!

4.Hawaii

Als laatste staat Hawaii op mijn bucketlist, het lijkt mij echt super leuk om heen te gaan, vooral om dat je daar kan snorkelen en alle dieren onderwater kan zien! Ik zou nog super graag een keer op vakantie naar Hawaii willen!

Dit was mijn Travel bucketlist alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs,

Serena

Wat staat erop jouw travel bucketlist?

3 reacties

  1. Oh wauw, die foto’s! Op de eerste plaats staat bij mij ook New York. X

  2. Parijs is zeker heel mooi! Ik ben er meerdere keren geweest, maar heb het nooit echt kunnen bekijken zoals op die plaatjes😍😫

  3. Wauw deze foto’s zijn zo prachtig !!

Geef een reactie

CommentLuv badge