Unboxing Styletone box | December

 

Hey,

Gisteren heb ik de nieuwe Styletone box binnen gekregen en het leek mij heel leuk om deze te unboxen! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Als je de doos opent zie je als eerste een boekje zoals normaal met de producten daaronder, ik vind de buitenkant van de doos er ook heel leuk uitzien!

Wat mij als eerste opviel was een lipstick van binnen zag hij er heel mooi uit en hij had een donkerrode kleur.

Het volgende wat ik zag zat in bubbeltjes folie verpakt, het is een highlight palette! Het zij  super mooie kleuren maar ze zijn voor mij meer geschikte voor een bronzer en blush!

    

Toen zat er iets heel leuks bij namelijk..glitters! Het zijn glittertjes die je overal voor kan gebruiken bijvoorbeeld als een oogschaduw maar ook op je lippen of nagels! Ik ga dit zeker voor de feestdagen gebruiken!

     

Als een na laatste zaten er twee lipbalsems bij. Ze hebben een roze en oranje verpakking de buitenkant vind ik er ook heel leuk uitzien.

En dan last but not least een makeup kwast! Ik wilde deze zelf al heel lang om bijvoorbeeld concealer aan te brengen en nu heb ik er een! Ik kan niet wachten om hem uit te testen!

”Have a roaring good time”♡

 

Dan was dit de inhoud van de box! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge