Unboxing styletone box | februari

Hey,

Zoals jullie misschien weten krijg ik iedere maand een box binnen van het merk ‘StyleTone’. Dus het leek mij heel leuk om dit vandaag met jullie te unboxen! Ben je benieuwd naar de inhoud van de box? Kijk dan gauw verder!

Als eerste ziet de buitenkant er echt super mooi uit! Super mooi met alle verscillende kleuren en de foto’s erop. I like it!

Als je de styletone box openmaakt zie je zoals altijd het styletone box logo met daaronder de producten! Ik ben heel benieuwd wat erin zit.

Dit is het eerste product dat ik zag namelijk een eyeliner van het merk ‘Lord&berry’ voor mij nog een onbekend merk. Het is een groene kleur, heel apart. Ik ben er heel benieuwd naar! Misschien komt hier nog een review over. Deze eyeliner is €18.

Het volgende product wat erin zit is van het merk ‘Manna kadar’ volgens mij heeft dit merk eerder in de styletone box gezeten het is een erg mooi roze kleurtje! Het is een soort van lipstick. Deze lipstick is €22,50.

Dan een product waar ik heel nieuwsgierig naar ben! Een scrub, maar niet zomaar een koffie scrub! Het is van het mer ‘Nacomi’ Het bevat argan olie, cacao boter en zeezout. Kan niet wachten om het uit te testen! De scrub is €5,50.

Het volgende is een primer en een soort strobing cream in een. Dit kan je onder je foundation aanbrengen voor een mooi effect maar ook als een strobing cream voor een mooi gehighlight effect. dit is van het mer ‘Emité’ Het is €29,00

Dan als laatste zit er een primer voor je wimpers, ik heb er echt nog nooit van gehoord en ik ben er ook heel benieuwd naar! Dit is van het merk ‘Manna Kadar’.De wimper primer is €19,95

Dit was het alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Welk product lijkt jou het fijnst?

Geef een reactie

CommentLuv badge