Valentine’s makeup look

Hey,

Het is alweer bijna Valentijnsdag en daarom heb ik een look gemaakt die er perfect bij past! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Als eerste gebruik ik een primer deze vind ik heel fijn hierdoor blijft mijn makeup de hele dag op zijn plaats zitten. Dit breng ik met mijn vingers aan.

Als tweede gebruik ik een mousse foundation als een concealer en breng ik dat aan met een beautyblender de mousse vind ik heel fijn werken omdat hij heel matte is en het daarom niet opvalt dat je concealer op hebt.

Daarna gebruik ik een highlighter dit gebruik ik bij mijn jukbeenderen zelf is dit mijn favoriete makeup product en kan dit zeker niet missen!

Ik gebruik sinds kort helemaal niks meer voor mijn wenkbrauwen dus ik ga gelijk door met de oogschaduw maar daarvoor gebruik ik eerst nog een oogschaduw basis. Ik heb de kleur ‘You need love’ gebruikt over mijn ooglid de kleur links bovenin, daarna ‘Pleasure girl’ de kleur in het midden. Daarna de kleur ‘What a way to go’ de vierde van rechts onder. En als laatste nog de kleur ‘Endorphins ready’ helemaal rechts onderaan, op mijn wenkbrauw botje

Daarna gebruik ik nog een mascara hierdoor lijken mijn wimpers mooi vol en maakt de look helemaal af!

Als kers op de taart gebruik ik nog een lipstick in de kleur ‘Faux’ een super mooie zachtroze kleur! Love it!

En dit is hoe de look is geworden! Ik vind hem zelf heel leuk, vooral omdat ik heel veel van roze tinten houd!

     

De producten die ik heb gebruikt:

-Makeup Revolution Ultra Face Base primer

-Essence soft touch mousse

-Revolution Hidden Lights

-I heart makeup ‘I heart chocolate’ palette

-Etos mega volume mascara

-Mac ‘Faux’ lipstick

Dit is was mijn ‘Valentine’s day’  look! Willen jullie vaker makeup looks zien? Laat het dan even weten in een reactie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

3 reacties

  1. Mooie look! Niet te overdriven. Die mascara van de Etos heb ik ook. Bevalt super 🙂

    1. admin zegt: Beantwoorden

      Dankje!

  2. Wauw, super mooi! Echt helemaal valentijn-proof 😀

Geef een reactie

CommentLuv badge