What’s On My Phone ||

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie namelijk een ”What’s on my phone”. Ik heb dit nog nooit gedaan en het leek mij heel leuk om te laten zien wat ik voor apps ik op mijn telefoon heb staan! Benieuwd? Kijk dan gauw verder..

 

Dit is mijn homescreen, ik vind dit een hele mooie en zomerse achtergrond! Ik verander ook heel vaak van achtergrond maar op dit oment vind ik dit heel mooi.

Hier staan alle standaard apps zoals:

-Contacten

-Internet

-Galerij

-Rekenmachine

-Klok

-Playstore

Dan de apps die ik zelf heb gedownload de meeste apps gebruik ik dagelijks en ze zijn ook heel handig. Dit zijn de apps; instagram dit gebruik ik elke dag voor mijn blog en om bijvoorbeeld een update te geven voor als ik een nieuwe blogpost heb geplaatst en om leuke foto’s te plaatsen. Daarna heb ik ook snapchat dit gebruik ik de laatste tijd steeds minder omdat ik het niet meer zo leuk vind. Dan whatsapp dit gebruikt denk ik iedereen wel om bijvoorbeeld snel een berichtje te versturen! United wardrobe vind ik ook heel leuk je kan kleding tweederhands (ver)kopen. Ook gebruik ik mijn water dit is een app om meer water te drinken en het geeft je telkens notificaties om meer water te drinken. VSCO gebruik ik voor het bewerken van mijn foto’s dit vin d ik heel leuk. Daarna heb ik ook netflix op mijn telefoon ik vind het heel leuk om hier films of serie’s op te kijken. Pinterest is mijn favoriete app ik haal hier veel inspiratie uit en ik maak borden en sla foto’s op. En als laatste heb ik nog wordpress om dagelijks blogposts te bekijken en te reageren op reacties.

  

Volg mij zeker even op pinterest onder de naam: byfashionblog! Dit is mijn favoriete app en ik zit er zeker wel een keer per dag op om inspiratie op te doen.

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge