Win een Mac lipstick t.w.v. €19,50 naar keuze! |Winactie

Hey,

Het is weer een tijdje geleden dat ik een winactie gehouden heb. Omdat ik nu een eigen domein heb, lijkt het mij de perfecte gelegenheid om een winactie te houden! Het lijkt mij heel leuk om een Mac lipstick naar keuze weg te geven! Benieuwd wat je moet doen om kans te maken? Kijk dan gauw verder!

Wat moet je doen?

-Volg mijn blog.

-Like mijn Facebook pagina en deel deze actie.

-Laat  in een reactie weten dat je meedoet!

Dit zou lief zijn!

-Volg mij op Instagram.

De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 30 januari. Je kan helaas alleen meedoen als je in Nederland woont. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!

Liefs,

Serena

Welke kleur zou jij kiezen als jij zou winnen?

7 reacties

 1. Anita H. zegt: Beantwoorden

  Ik doe mee!!

 2. Ik volg je blog via Instagram (Jessica_lgmn voor als je wil checken) ook heb ik je geliked op Facebook en ik volg je blog. De post heb ik op mijn Facebookpagina gedeeld. Als ik zou winnen zou ik voor de kleur MAC Lipstick Smoked Purple gaan. Oe de uitslag is op 30 Januari. Het zou een leuk verjaardagscadeau zijn. 😀

 3. Esma zegt: Beantwoorden

  Yay superleuk! Mijn MAC Brave lipstick is helaas gesneuveld in de wasmachine dus die zou ik wel opnieuw willen ! Mijn insta: Xo.Esma

  X

 4. Eline zegt: Beantwoorden

  Leuke win actie Serena! Because you can never have enough of MAC 😍

  Ik volg je nu ook op instagram! Als ik een kleurtje zou mogen kiezen zou ik toch voor rebel gaan. Een best heftige paarse kleur maar ik vind hem toch wel heel gaaf. Misschien dat dit de stap zou zijn om het eindelijk aan te durven, haha!

  Fingers crossed!

  Liefs Eline
  @elinebons

 5. Ik doe zeker mee! Heb nog geen MAC lipstick dus zou super gaaf zijn deze te winnen! En ik zou voor Russian Red gaan want I love red,

 6. Wát een gave winactie! Ik doe zeker mee! Het lijkt mij ontzettend leuk om een MAC lipstick te winnen, aangezien ik er nog een hoop op mijn wishlist heb staan. Lijkt me ook super leuk om te reviewen voor mijn blog! Ik zou zelf gaan voor Mehr, omdat dat echt een hele mooie, alledaagse kleur is! Ik volg je op Instagram, heb je Facebookpagina geliked en heb mij net geabonneerd op je blog! Fingers crossed!

  Liefs, Daphne

  P.S. Op Instagram heet ik @DailyDaphne.nl!

 7. Celine zegt: Beantwoorden

  Hi Serena!
  Superleuk dat je een Mac lipstick weggeeft, was net even aan het rondkijken op je blog en wat een pracharige foto’s kan je maken! MAC Half ’n half staat al heel lang op mijn wishlist !
  Xxx

Geef een reactie

CommentLuv badge