Wishlist black friday

Hey,

Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk black friday! Hierdoor heb je heel veel korting op verschillende webshops die wel op kunnen lopen tot 80%. Ik heb een lijstje gemaakt met een aantal dingen die ik op blackfriday wil kopen. Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

1.Zara kort donsjack

Ik vind deze jas echt super leuk en hij lijkt me heel warm. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke winterjas en eindelijk heb ik een leuke gevonden! Dus deze ga ik zeker bestellen.

2.Vero moda jurkje

Dit lijkt mij echt een perfect jurkje voor de feestdagen, het heeft mooie zilveren sterretjes en het is voor de rest gewoon heel simpel. Deze ga ik zeker bestellen!

3. Vans old school

Deze schoenen vind ik al een tijdje heel leuk en ze staan hoog op mijn wishlist! Je kan de schoenen heel leuk combineren en ze zijn gewoon heel simpel.

4.Mac mehr

Dit is een hele mooie natuurlijke lipstick en wat donkerder dan de mac lipstick die ik al heb; faux.

5.Lee mom jeans

Ik ben heel erg fan van de ”mom jeans” ik vind het een hele leuk trend. Ik zie ze ook heel vaak voor bij komen op instagram. Ik heb zelf ook een mom jeans maar die is wat donkerder. Dus deze wil ik heel graag bestellen.

Dit was alweer mijn blackfriday wishlist!

Liefs,

Serena

Welke items staan er op jou op 1 voor black friday?

Geef een reactie

CommentLuv badge