Yves Rocher Monoï de Tahiti

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe review voor jullie! Over de Monoï de Tahiti producten van Yves Rocher. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

In totaal zijn het twee producten; een shampoo en body wash in een en een parfum. Ze zien er beide heel zomers uit door de fel blauw/groene kleur  en er staan ook hawaiiaanse bloemen op! De dop van de bodywash is geel en van de parfum zwart.

Op de achterkant staat wat informatie over het product zoals de ingrediënten en hoeveel ml erin zit namelijk 200 ml.

De douchegel ruikt echt heerlijk! Heel exotisch en ik denk hierdoor meteen aan de zomer. Het is moeilijk om te omschrijven maar het ruikt gewoon heel tropisch en exotisch. Heerlijk!

Het flesje is van plastic en het is fijn in gebruik. Wel is het zo als ik het dopje weer dicht doe het product over de randen gaat en het best wel plakkerig word. Dat is het enige nadeel.

Ik vind het een heel fijn product, na het wassen ruikt het echt heerlijk en is mijn huid echt super zacht!

Dan de parfum hier ben ik ook erg benieuwd naar! Op de achterkant staat net zoals de bodywash informatie over het product. Hier zit 125 ml.

Dit zegt Yves Rocher over het product:

Laat u overweldigen door een waterval van frisheid en geniet met deze bodyspray van exotische parfum van Monoï. Met deze sprayflacon brengt u een fijne nevel aan op de lichaamshuid. De hydraterende bestanddelen die aan de formule zijn toegevoegd, zorgen voor een intensieve hydratatie  van de huid.

De parfum heeft een sprayflacon wat we al gewend zijn van parfums. Er komt niet te veel in een keer uit en het is makkelijk in gebruik.

Ook deze parfum ruikt echt heerlijk! Het heeft dezelfde exotische geur maar dan in spray vorm. Ook hier ben ik weer erg blij mee, het zijn echt aanraders! De prijzen van de producten weet ik niet want ik heb dit als cadeautje gekregen.

Dit was de review alweer!

Liefs,

Serena

4 reacties

 1. Zij hebben altijs goede producten. Ik ben hun vaste klant.

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Ja, de producten van Yves Rocher zijn heel fijn! X

 2. Ik ben benieuwd geworden naar de geur, je heb mooie foto’s gemaakt

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Dankjewel!X

Geef een reactie

CommentLuv badge